actueel

In de actualiteit, berichten en/of info

MOVE - IT

Schelfhorstpark - 2 oktober 2022 - 11:00-16:00 uur

Gemeente, Sportbedrijf Almelo, welzijnsorganisatie Avedan en Studio 15 zetten het Schelfhorstpark zondag 2 oktober flink in de schijnwerpers met het festival Move It, met muziek en activiteiten. Buurtbewoners zijn uitgenodigd om hun ideeën te delen over het park en wat er nog mooier zou kunnen.

Het Schelfhorstpark is al mooi, maar het kan altijd beter. En wie kan daar beter ideeën voor aandragen dan de bewoners van de wijken Schelfhorst en Sluitersveld? De gemeente en Avedan zijn daarom present op het festival Move It om te horen wat de wijkbewoners vinden van het park.

Move-It-1
Move-It-2

ROMMELMARKT - 6 november

Inschrijving gaat 1 oktober 2022 open

U wilt op deze rommelmarkt spulletjes verkopen en een tafel huren, dan kunt u zich vanaf 1 oktober inschrijven aan de bar in het wijkcentrum De Schelf. Onze ervaring met de inschrijving van vorige jaren heeft geleerd dat u er snel bij moet zijn, want het aantal tafels is beperkt.

 

Wij vragen naast de tafelhuur van €5,- per tafel (max. 2 p.p.) een borg van €5,-. Deze borg krijgt u na afloop terug als u uw tafel en plek netjes hebt achtergelaten. De afmeting van een tafel is 160 x 80 cm.

 

Wel even opletten want u kunt uw inschrijving en borg alleen met contact geld betalen en wij verhuren geen tafels aan professionele handelaren/winkeliers.

Rommelmarkt-2022

De uitleen gaat in iets andere vorm verder

Geen opslagruimte voor de uitleenspullen in de Schelfhorst

Onze opslagruimte aan de Drakensteyn hebben wij moeten verlaten.  Gelukkig is het ons gelukt om voor u een alternatief te vinden. 

De Wijkcommissie Sluitersveld heeft al onze uitleenartikelen overgenomen en verzorgt per direct de uitleen hiervan ook voor de bewoners van de Schelfhorst. 

Wilt u iets lenen, dan wordt u verzocht contact op te nemen met:

Machiel Finke - GSM: 06-1404 1258

Opruimactie zwerfafval

Het blijft 's avonds weer langer licht dus is er weer....

Elke laatste donderdag van de maand gaan de leden van de Wijkcommissie de wijk in om samen met hulpvaardige wijkgenoten zwerfafval op te ruimen. U kunt zich hiervoor om 18:15 uur melden in De Schelf.

De Wijkcommissie stelt tangen, hesjes, handschoenen en afvalzakken ter beschikking en de opruimactie zal tot ongeveer 19:30 uur duren.

Als dank voor hun hulp krijgen deze wijkgenoten na afloop natuurlijk een consumptie aangeboden door de Wijkcommissie.

Ook bij deze activiteit dienen en worden de Corona Richtlijnen gerespecteerd.